ISBN
| 9780128027806 |
DDC
| 664.024 |
Nhan đề
| Developing new functional food and nutraceutical products / Debasis Bagchi, Sreejayan Nair (editor) |
Lần xuất bản
| 1st ed. |
Thông tin xuất bản
| Amsterdam ; Boston : Academic Press is an imprint of Elsevier, 2017 |
Mô tả vật lý
| xxxi, 511 pages : illustrations ; 25 cm |
Phụ chú
| Includes index. |
Tóm tắt
| Developing New Functional Food and Nutraceutical Products provides critical information from conceptualization of new products to marketing, aiming to present a solid understanding of the entire process through detailed coverage of key concepts, namely innovation, regulation, manufacturing, quality control, and marketing. |
Thuật ngữ chủ đề
| Functional foods |
Từ khóa tự do
| Nutraceutiques |
Từ khóa tự do
| Food technology methods |
Từ khóa tự do
| Food |
Từ khóa tự do
| Cooking |
Khoa
| Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
Tác giả(bs) CN
| Bagchi, Debasis, 1954- |
Tác giả(bs) CN
| Nair, Sreejayan |
Địa chỉ
| 300Q12_Kho Mượn_02(1): 092870 |
|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 30775 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | 6D803E8D-2769-4AE4-AC79-06BA8B14D66C |
---|
005 | 202406201331 |
---|
008 | 210816s2017 ne eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9780128027806|c4173000 |
---|
039 | |a20240620133157|bquyennt|c20240620114804|dquyennt|y20210816095654|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |ane |
---|
082 | |a664.024|bD4891|223 |
---|
245 | |aDeveloping new functional food and nutraceutical products / |cDebasis Bagchi, Sreejayan Nair (editor) |
---|
250 | |a1st ed. |
---|
260 | |aAmsterdam ; Boston : |bAcademic Press is an imprint of Elsevier, |c2017 |
---|
300 | |axxxi, 511 pages : |billustrations ; |c25 cm |
---|
500 | |aIncludes index. |
---|
520 | |aDeveloping New Functional Food and Nutraceutical Products provides critical information from conceptualization of new products to marketing, aiming to present a solid understanding of the entire process through detailed coverage of key concepts, namely innovation, regulation, manufacturing, quality control, and marketing. |
---|
541 | |aMua |
---|
650 | |aFunctional foods |
---|
653 | |aNutraceutiques |
---|
653 | |aFood technology methods |
---|
653 | |aFood |
---|
653 | |aCooking |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
692 | |aThực phẩm chức năng |
---|
700 | |aBagchi, Debasis, 1954-|eedited by |
---|
700 | |aNair, Sreejayan|eedited by |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 092870 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/30775_developingnew functionalthumbimage.jpg |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
092870
|
Q12_Kho Mượn_02
|
664.024 D4891
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|