|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 51209 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | 774FF6BA-0754-4E9F-A385-57117EBD8EA5 |
---|
005 | 202407101008 |
---|
008 | 240710s2020 fr eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781867337812|c3882000 |
---|
039 | |a20240710100812|bquyennt|c20240710100537|dquyennt|y20240710100354|zquyennt |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |afr |
---|
082 | |a658.5|bB6529|223 |
---|
100 | |aBlokdyk, Gerardus |
---|
245 | |aISO 2022 : |ba complete guide - 2020 edition / |cGerardus Blokdyk |
---|
260 | |aLa Vergne : |b5STARCooks, |c2020 |
---|
300 | |a300 pages. ; |c24 cm. |
---|
500 | |aDescription based upon print version of record |
---|
520 | |aThis astounding ISO 2022 self-assessment will make you the established ISO 2022 domain adviser by revealing just what you need to know to be fluent and ready for any ISO 2022 challenge. |
---|
541 | |aMua |
---|
653 | |aInternational organization for standardization |
---|
653 | |aISO 2022 |
---|
653 | |aISO standards |
---|
653 | |aQuality control |
---|
653 | |aQuality management |
---|
653 | |aAudit and assessment |
---|
653 | |aBusiness processes |
---|
653 | |aManagement systems |
---|
653 | |aOrganizational efficiency |
---|
653 | |aRisk management |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 092973 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/biasach_2024/51209_iso2022thumbimage.jpg |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
|
|
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
092973
|
Q12_Kho Mượn_02
|
658.5 B6529
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào