ISBN
| 9780824727635 |
DDC
| 637.1 |
Tác giả CN
| Walstra, Pieter |
Nhan đề
| Dairy science and technology / Pieter Walstra, Jan T. M. Wouters, T. J. Geurts |
Lần xuất bản
| 2nd ed. |
Thông tin xuất bản
| Boca Raton : CRC/Taylor & Francis, 2006 |
Mô tả vật lý
| 782 pages. : illustrations ; 24 cm. |
Tùng thư
| Food science and technology (Taylor & Francis), 146 |
Phụ chú
| Includes index. |
Tóm tắt
| Building upon the scope of its predecessor, Dairy Science and Technology, Second Edition offers the latest information on the efficient transformation of milk into high-quality products. It focuses on the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformations. |
Từ khóa tự do
| Milk |
Từ khóa tự do
| Dairy processing |
Từ khóa tự do
| Dairying |
Từ khóa tự do
| Dairy products |
Khoa
| Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
Tác giả(bs) CN
| Geurts, T. J. |
Tác giả(bs) CN
| Wouters, Jan T. M. |
Địa chỉ
| 300Q12_Kho Mượn_02(1): 092862 |
|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 50978 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | 3131A959-DFE2-452A-BD10-6E8C36794722 |
---|
005 | 202406241203 |
---|
008 | 240624s2006 flu eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9780824727635|c6730000 |
---|
039 | |a20240624120358|bquyennt|y20240624115002|zquyennt |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |aflu |
---|
082 | |a637.1|bW229|223 |
---|
100 | |aWalstra, Pieter |
---|
245 | |aDairy science and technology / |cPieter Walstra, Jan T. M. Wouters, T. J. Geurts |
---|
250 | |a2nd ed. |
---|
260 | |aBoca Raton : |bCRC/Taylor & Francis, |c2006 |
---|
300 | |a782 pages. : |billustrations ; |c24 cm. |
---|
490 | |aFood science and technology (Taylor & Francis), 146 |
---|
500 | |aIncludes index. |
---|
520 | |aBuilding upon the scope of its predecessor, Dairy Science and Technology, Second Edition offers the latest information on the efficient transformation of milk into high-quality products. It focuses on the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformations. |
---|
541 | |aMua |
---|
653 | |aMilk |
---|
653 | |aDairy processing |
---|
653 | |aDairying |
---|
653 | |aDairy products |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
700 | |aGeurts, T. J. |
---|
700 | |aWouters, Jan T. M. |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 092862 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/50978_dairysciencethumbimage.jpg |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
092862
|
Q12_Kho Mượn_02
|
637.1 W229
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|