ISBN
| 9780128211045 |
DDC
| 363.19 |
Nhan đề
| Food authentication and traceability / Charis M Galanakis |
Lần xuất bản
| 1st ed. |
Thông tin xuất bản
| London :Academic Press, an imprint of Elsevier, 2021 |
Mô tả vật lý
| xviii, 396 pages : illustrations ; 24 cm |
Phụ chú
| Includes index. |
Tóm tắt
| Food Authenticity and Traceability covers the most recent trends and important topics in food authentication, with an emphasis on the components of a food traceability systems. The book discusses techniques such as omics-based technologies, chromatographic methods, mass spectrometry, hyperspectral and chemical imaging, molecular and DNA-based techniques, chemometrics and data mining algorithms, high-throughput sequencing, and non-targeted fingerprinting approaches and proteomics. |
Thuật ngữ chủ đề
| Food-Safety measures |
Thuật ngữ chủ đề
| Food adulteration and inspection |
Thuật ngữ chủ đề
| Food contamination-Analysis |
Thuật ngữ chủ đề
| Food fraud |
Khoa
| Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
Tác giả(bs) CN
| Galanakis, Charis M. |
Địa chỉ
| 300Q12_Kho Mượn_02(1): 083294 |
|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 30949 |
---|
002 | 1 |
---|
004 | C3CBD984-8377-4EFF-AE27-291CE32512F8 |
---|
005 | 202207141413 |
---|
008 | 220714s2021 xxk eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9780128211045|c5399000 |
---|
039 | |a20220714141342|bquyennt|y20210818093909|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |axxk |
---|
082 | |a363.19|bF6861|223 |
---|
245 | |aFood authentication and traceability / |cCharis M Galanakis |
---|
250 | |a1st ed. |
---|
260 | |aLondon :|bAcademic Press, an imprint of Elsevier, |c2021 |
---|
300 | |axviii, 396 pages : |billustrations ; |c24 cm |
---|
500 | |aIncludes index. |
---|
520 | |aFood Authenticity and Traceability covers the most recent trends and important topics in food authentication, with an emphasis on the components of a food traceability systems. The book discusses techniques such as omics-based technologies, chromatographic methods, mass spectrometry, hyperspectral and chemical imaging, molecular and DNA-based techniques, chemometrics and data mining algorithms, high-throughput sequencing, and non-targeted fingerprinting approaches and proteomics. |
---|
541 | |aMua |
---|
650 | |aFood|xSafety measures |
---|
650 | |aFood adulteration and inspection |
---|
650 | |aFood contamination|xAnalysis |
---|
650 | |aFood fraud |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
692 | |aChuỗi cung ứng và truy xuất nguồn gốc thực phẩm |
---|
700 | |aGalanakis, Charis M.|eedited by |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 083294 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/300 khoahocxahoi/anhbiasach/30949_foodauthenticationthumbimage.jpg |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
083294
|
Q12_Kho Mượn_02
|
363.19 F6861
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|