
ISBN
| 9781118406328 |
DDC
| 664 |
Nhan đề
| Conventional and advanced food processing technologies / Suvendu Bhattacharya |
Lần xuất bản
| 1st ed. |
Thông tin xuất bản
| Chichester, West Sussex ; Hoboken, NJ : John Wiley & Sons Inc., 2014. |
Mô tả vật lý
| xxvii, 712 pages, 12 unnumbered pages of plates : illustrations (some color) ; 25 cm. |
Tóm tắt
| "This book will discuss conventional and advanced food processing techniques in detail, outlining their specific applications along with examples, models, and suggestions for further reading for students and professionals, including those without an advanced background knowledge of food processing. Section1 will be dedicated to the conventional food processing techniques which are presently the most widely used |
Thuật ngữ chủ đề
| Food industry and trade |
Khoa
| Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
Tác giả(bs) CN
| Bhattacharya, Suvendu |
Địa chỉ
| 300Q12_Kho Mượn_02(2): 083310, 090881 |
|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 30797 |
---|
002 | 1 |
---|
004 | 957619C9-0DFF-4CBD-ACF4-955FBA140C7C |
---|
005 | 202207141522 |
---|
008 | 210816s2014 xxk eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781118406328|c5175000 |
---|
039 | |a20220714152245|bquyennt|c20210816143942|dnghiepvu|y20210816143834|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |axxk |
---|
082 | |a664|bC7667|223 |
---|
245 | |aConventional and advanced food processing technologies / |cSuvendu Bhattacharya |
---|
250 | |a1st ed. |
---|
260 | |aChichester, West Sussex ; Hoboken, NJ : |bJohn Wiley & Sons Inc., |c2014. |
---|
300 | |axxvii, 712 pages, 12 unnumbered pages of plates : |billustrations (some color) ; |c25 cm. |
---|
520 | |a"This book will discuss conventional and advanced food processing techniques in detail, outlining their specific applications along with examples, models, and suggestions for further reading for students and professionals, including those without an advanced background knowledge of food processing. Section1 will be dedicated to the conventional food processing techniques which are presently the most widely used |
---|
541 | |aMua |
---|
650 | |aFood industry and trade |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
692 | |aCông nghệ bảo quản và bao bì thực phẩm |
---|
700 | |aBhattacharya, Suvendu|eedited by |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(2): 083310, 090881 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30797_conventionalandadvancedthumbimage.jpg |
---|
890 | |a2|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
083310
|
Q12_Kho Mượn_02
|
664 C7667
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
2
|
090881
|
Q12_Kho Mượn_02
|
664 C7667
|
Sách mượn về nhà
|
2
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|