ISBN
| 9780367393489 |
DDC
| 664 |
Tác giả CN
| Owusu-Apenten, R. K. |
Nhan đề
| Introduction to food chemistry / Richard Owusu-Apenten |
Lần xuất bản
| 1st ed. |
Thông tin xuất bản
| Boca Raton, FL : CRC Press, 2005 |
Mô tả vật lý
| 249 pages : illustrations ; 26 cm |
Tóm tắt
| "Providing a thorough introduction to a core area specified by the Institute of Food Science, Introduction to Food Chemistry focuses on principles rather than commodities and balances facts and explanations." "This multilevel text presents a wealth of information in a clear and accessible style. It serves as an ideal introduction to a diverse audience, as well as a supplementary textbook for undergraduate and graduate students in food science courses." |
Thuật ngữ chủ đề
| Food-Analysis |
Thuật ngữ chủ đề
| Food science |
Khoa
| Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
Địa chỉ
| 300Q12_Kho Mượn_02(1): 084019 |
|
000
| 00000nam#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 30278 |
---|
002 | 1 |
---|
004 | 874F9B9F-03FF-4AEB-AC3C-4C0C0B7CFE7C |
---|
005 | 202209151049 |
---|
008 | 210805s2005 flu eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9780367393489|c1842000 |
---|
039 | |a20220915104931|bquyennt|c20220915104811|dquyennt|y20210805113549|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |aflu |
---|
082 | |a664|bO979|223 |
---|
100 | |aOwusu-Apenten, R. K. |
---|
245 | |aIntroduction to food chemistry / |cRichard Owusu-Apenten |
---|
250 | |a1st ed. |
---|
260 | |aBoca Raton, FL : |bCRC Press, |c2005 |
---|
300 | |a249 pages : |billustrations ; |c26 cm |
---|
520 | |a"Providing a thorough introduction to a core area specified by the Institute of Food Science, Introduction to Food Chemistry focuses on principles rather than commodities and balances facts and explanations." "This multilevel text presents a wealth of information in a clear and accessible style. It serves as an ideal introduction to a diverse audience, as well as a supplementary textbook for undergraduate and graduate students in food science courses." |
---|
541 | |aMua |
---|
650 | |aFood|xAnalysis |
---|
650 | |aFood science |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
692 | |aTiếng Anh chuyên ngành thực phẩm 1 |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 084019 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30278_introductiontothumbimage.jpg |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
084019
|
Q12_Kho Mượn_02
|
664 O979
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|