thông tin biểu ghi
  • Sách tham khảo
  • Ký hiệu PL/XG: 647.950 D617
    Nhan đề: Principles of food, beverage and labor cost controls /

ISBN 0471429929
DDC 647.950
Tác giả CN Dittmer, Paul R.
Nhan đề Principles of food, beverage and labor cost controls / Paul Dittmer, J Desmond Keefe
Lần xuất bản Eighth edition
Thông tin xuất bản Hoboken, N.J. : Wiley, 2006
Mô tả vật lý 659 p.
Tóm tắt "Offering a solid introduction to food, beverage, and labor cost controls, this updated edition thoroughly addresses how to apply a four-step control process for foodservice and beverage operations, and also provides a complete analysis of the most important facets of labor cost control."--Jacket.
Thuật ngữ chủ đề Food service -Cost control
Khoa Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
Khoa Khoa Du lịch và Việt Nam học
Tác giả(bs) CN Keefe, J Desmond
Địa chỉ Thư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
000 00000nam#a2200000u##4500
00124209
0022
004BF600E11-030F-44AA-8D08-F3C31771413E
005202010131602
008200922s2006 nju eng
0091 0
020 |a0471429929
039|a20201013160248|btainguyendientu|y20200922083107|znghiepvu
040 |aNTT
041 |aeng
044 |anju
082 |a647.950|bD617|223
100 |aDittmer, Paul R.
245 |aPrinciples of food, beverage and labor cost controls / |cPaul Dittmer, J Desmond Keefe
250 |aEighth edition
260 |aHoboken, N.J. : |bWiley, |c2006
300 |a659 p.
520 |a "Offering a solid introduction to food, beverage, and labor cost controls, this updated edition thoroughly addresses how to apply a four-step control process for foodservice and beverage operations, and also provides a complete analysis of the most important facets of labor cost control."--Jacket.
541 |aMua
650 |aFood service |vCost control
690 |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
690 |aKhoa Du lịch và Việt Nam học
700 |aKeefe, J Desmond |eAuthor
852 |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
8561|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24209_principlesoffoodbeverageandthumbimage.jpg
890|c1|a0|b0|d2
Không tìm thấy biểu ghi nào