
ISBN
| 0809428636 |
DDC
| 641.692 |
Tác giả TT
| Time-Life Books |
Nhan đề
| Fish / Time-Life Books |
Thông tin xuất bản
| Alexandria, Va : Time-Life Books ; Morristown, N.J., 1979 |
Mô tả vật lý
| 182 p. : illustrations |
Tùng thư
| Good cook, techniques & recipes. |
Tóm tắt
|
Provides recipes and techniques for cooking fish by poaching and steaming, braising and stewing, frying, baking, broiling, and grilling. |
Từ khóa tự do
| Cooking (Fish) |
Khoa
| Khoa Du lịch và Việt Nam học |
Địa chỉ
| Thư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành |
|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 24112 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | A3401699-C91D-4A92-93A1-EDD86BF93C3B |
---|
005 | 202010300853 |
---|
008 | 200918s1979 ua eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a0809428636 |
---|
039 | |a20201030085324|btainguyendientu|y20200918135925|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |aua |
---|
082 | |a641.692|bF5321|223 |
---|
110 | |aTime-Life Books |
---|
245 | |aFish / |cTime-Life Books |
---|
260 | |aAlexandria, Va : |bTime-Life Books ; Morristown, N.J., |c1979 |
---|
300 | |a182 p. : |billustrations |
---|
490 | |aGood cook, techniques & recipes. |
---|
520 | |a
Provides recipes and techniques for cooking fish by poaching and steaming, braising and stewing, frying, baking, broiling, and grilling. |
---|
541 | |aMua |
---|
653 | |aCooking (Fish) |
---|
690 | |aKhoa Du lịch và Việt Nam học |
---|
852 | |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24112_fish_kthumbimage.jpg |
---|
890 | |c1|a0|b0|d1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|