thông tin biểu ghi
  • Sách tham khảo
  • Ký hiệu PL/XG: 664.68 Q4I
    Nhan đề: Yeasts in Food and Beverages /

ISBN 3540283889
DDC 664.68
Tác giả CN Y399I
Nhan đề Yeasts in Food and Beverages / Amparo Querol, Graham Fleet (Eds.)
Thông tin xuất bản Berlin : Springer, 2006
Mô tả vật lý 456 p.
Tùng thư The Yeast Handbook Volume 2
Tóm tắt "Drawing upon the expertise of leading yeast researchers, this book provides a comprehensive account of the ecology, physiology, biochemistry, molecular biology and genomics of the diverse range of yeast species associated with the production of foods and beverages."--Jacket.
Thuật ngữ chủ đề Yeast
Thuật ngữ chủ đề Yeast fungi -Biotechnology
Thuật ngữ chủ đề Yeast fungi-Industrial applications
Khoa Khoa Du lịch và Việt Nam học
Tác giả(bs) CN Fleet, G H
Tác giả(bs) CN Querol, Amparo
Địa chỉ Thư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
000 00000nam#a2200000u##4500
00124028
0022
0041129BEDA-22E7-4BDC-BFF0-01619997437B
005202010121504
008200917s2006 gw eng
0091 0
020 |a 3540283889
039|a20201012150449|btainguyendientu|y20200917112210|znghiepvu
040 |aNTT
041 |aeng
044 |agw
082 |a664.68|bQ4I|223
100 |aY399I
245 |aYeasts in Food and Beverages / |cAmparo Querol, Graham Fleet (Eds.)
260 |aBerlin : |bSpringer, |c2006
300 |a456 p.
490 |aThe Yeast Handbook Volume 2
520 |a "Drawing upon the expertise of leading yeast researchers, this book provides a comprehensive account of the ecology, physiology, biochemistry, molecular biology and genomics of the diverse range of yeast species associated with the production of foods and beverages."--Jacket.
541 |aMua
650 |aYeast
650 |aYeast fungi |vBiotechnology
650 |aYeast fungi|vIndustrial applications
690 |aKhoa Du lịch và Việt Nam học
700 |aFleet, G H |eEdited
700 |aQuerol, Amparo |eEdited
852 |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
8561|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24028_yeastsinfoodandbeveragesthumbimage.jpg
890|c1|a0|b0|d2
Không tìm thấy biểu ghi nào