thông tin biểu ghi

ISBN 9781627108072
DDC 641.71
Nhan đề Fine cooking roasting : favorite recipes & essential tips for chicken, beef, veggies & more / Editors and contributors of Fine Cooking
Thông tin xuất bản Newtown, CT : The Taunton Press, Inc., 2014
Mô tả vật lý 162 p.
Tóm tắt From the most trusted name in food, this book serves up the best recipes and techniques so home cooks can successfully produce bold-flavoured, juicy meat and vegetable dishes time and again. It includes page after page of informative tips with over 150 mouthwatering colour photographs.
Thuật ngữ chủ đề Roasting (Cooking)
Khoa Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
Khoa Khoa Du lịch và Việt Nam học
Tác giả(bs) TT Fine Cooking
Địa chỉ Thư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
000 00000nam#a2200000u##4500
00123977
0022
0049E6C4B8E-2193-4318-9008-001EB463CAB1
005202010080957
008200916s2014 xxu eng
0091 0
020 |a9781627108072
039|a20201008095719|btainguyendientu|y20200916132503|znghiepvu
040 |aNTT
041 |aeng
044 |axxu
082 |a641.71|bF4951C|223
245 |aFine cooking roasting : |bfavorite recipes & essential tips for chicken, beef, veggies & more / |cEditors and contributors of Fine Cooking
260 |aNewtown, CT : |bThe Taunton Press, Inc., |c2014
300 |a162 p.
520 |aFrom the most trusted name in food, this book serves up the best recipes and techniques so home cooks can successfully produce bold-flavoured, juicy meat and vegetable dishes time and again. It includes page after page of informative tips with over 150 mouthwatering colour photographs.
541 |aMua
650 |aRoasting (Cooking)
690 |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
690 |aKhoa Du lịch và Việt Nam học
710 |aFine Cooking
852 |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
8561|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/23977_finecookingroastingthumbimage.jpg
890|c1|a0|b0|d2
Không tìm thấy biểu ghi nào