ISBN
| 1855732920 |
DDC
| 664.7525 |
Tác giả CN
| Manley, D. J. R. |
Nhan đề
| Biscuit, cookie and cracker manufacturing manuals / D J R Manley |
Thông tin xuất bản
| Cambridge, England : Woodhead Pub, 1998 |
Mô tả vật lý
| 91 p. : illustrations |
Tóm tắt
| This manual identifies the quality parameters and describes each ingredient by type, function, handling and storage. |
Từ khóa tự do
| Biscuits. |
Từ khóa tự do
| Cookies. |
Từ khóa tự do
| Crackers. |
Khoa
| Khoa Du lịch và Việt Nam học |
Địa chỉ
| Thư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành |
|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 23860 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | 68D9C2F1-81FB-4ED2-9438-9C6A88AB6E67 |
---|
005 | 202010231312 |
---|
008 | 200914s1998 enk eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a1855732920 |
---|
039 | |a20201023131254|btainguyendientu|y20200914104531|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |aenk |
---|
082 | |a664.7525|bD9111|223 |
---|
100 | |aManley, D. J. R. |
---|
245 | |aBiscuit, cookie and cracker manufacturing manuals / |cD J R Manley |
---|
260 | |aCambridge, England : |bWoodhead Pub, |c1998 |
---|
300 | |a91 p. : |billustrations |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references (pages 88) and index. |
---|
520 | |aThis manual identifies the quality parameters and describes each ingredient by type, function, handling and storage. |
---|
541 | |aMua |
---|
653 | |aBiscuits. |
---|
653 | |aCookies. |
---|
653 | |aCrackers. |
---|
690 | |aKhoa Du lịch và Việt Nam học |
---|
852 | |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/23860_biscuitcookieandcrackermanufacturingmanuals_kthumbimage.jpg |
---|
890 | |c1|a0|b0|d1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|