|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 22500 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | BC9A3CE9-B04F-4976-9275-F26037182EB8 |
---|
005 | 202009071348 |
---|
008 | 200715s2012 nyu eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781608705504 |
---|
039 | |a20200907135229|btainguyendientu|y20200715141819|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |anyu |
---|
082 | |a641.595|bL819|223 |
---|
100 | |aLocricchio, Matthew |
---|
245 | |aThe cooking of China / |cMatthew Locricchio |
---|
260 | |aNew York : |bMarshall Cavendish Benchmark, |c2012 |
---|
300 | |atr. : |billustration ; |ccm. |
---|
490 | |aSuperchef |
---|
520 | |a
"Introduces the different culinary regions of China and presents many kinds of recipes for traditional Chinese dishes"--Provided by publisher. |
---|
541 | |aMua |
---|
650 | |aCooking, Chinese |
---|
650 | |aCooking, Chinese|vJuvenile literature |
---|
650 | |aFood |vChina|xJuvenile literature |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
690 | |aKhoa Du lịch và Việt Nam học |
---|
852 | |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/22500_the cooking of chinathumbimage.jpg |
---|
890 | |c1|a0|b0|d2 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào