thông tin biểu ghi

ISBN 0415067022
DDC 338.19
Tác giả CN Goodman, David
Nhan đề Refashioning nature : food, ecology, and culture / David Goodman, Michael Redclift
Thông tin xuất bản New York : Routledge, 2003
Mô tả vật lý 298 p. ; cm.
Tóm tắt This book examines the development of the modern food system around contemporary agriculture, food processing, ecological systems and changes in women's employment in challenging our perception of our position within a natural system.
Thuật ngữ chủ đề Food habits
Thuật ngữ chủ đề Agricultural innovations
Thuật ngữ chủ đề Food industry and trade -Technological innovations
Khoa Khoa Du lịch và Việt Nam học
Tác giả(bs) CN Redclift, Michael
Địa chỉ Thư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
000 00000nam#a2200000u##4500
00121862
0022
00430A94FD5-3AC8-4A85-BC22-B2916BD311C6
005202007130918
008200624s2003 nyu eng
0091 0
020 |a0415067022
039|a20200713092142|btainguyendientu|y20200624162636|znghiepvu
040 |aNTT
041 |aeng
044 |anyu
082 |a338.19|bG621|223
100 |aGoodman, David
245 |aRefashioning nature : |bfood, ecology, and culture / |cDavid Goodman, Michael Redclift
260 |aNew York : |bRoutledge, |c2003
300 |a298 p. ; |ccm.
520 |aThis book examines the development of the modern food system around contemporary agriculture, food processing, ecological systems and changes in women's employment in challenging our perception of our position within a natural system.
541 |aMua
650 |aFood habits
650 |aAgricultural innovations
650 |aFood industry and trade |vTechnological innovations
690 |aKhoa Du lịch và Việt Nam học
700 |aRedclift, Michael|eAuthor
852 |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
8561|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/21862_refashioningnaturethumbimage.jpg
890|c1|a0|b0|d2
Không tìm thấy biểu ghi nào