thông tin biểu ghi
  • Bài trích
  • Ký hiệu PL/XG: 615
    Nhan đề: Nghiên cứu tối ưu hóa phản ứng tạo dẫn chất Dansyl trong định lượng S-allyl-L-Cystein trong Tỏi đen /

DDC 615
Tác giả CN Trần, Hùng Sơn
Nhan đề Nghiên cứu tối ưu hóa phản ứng tạo dẫn chất Dansyl trong định lượng S-allyl-L-Cystein trong Tỏi đen / Trần Hùng Sơn, Đỗ Hữu Xuân, Nguyễn Văn Bạch, Cao Văn Ánh, Hoàng Mỹ Hạnh, Nguyễn Thị Thanh Phương, Đào Văn Đôn
Tóm tắt S-Allyl-L-cysteine (SAC), as one of the most important bioactive compounds in black garlic was determinted by HPLC–FLD based on the derivatization with dansyl chloride (DnS). The dansyl derivatization were examined and finally optimized as: Temperature - 60 oC, the reaction time - 60 minutes, the pH of the buffer solution - 9.0 and the DnS concentration - 10mM. The proposed method proved applicable to determination of SAC in black garlic and to be a valuable contribution to quality control of black garlic products.
Thuật ngữ chủ đề Nghiên cứu kỹ thuật--Việt Nam
Từ khóa tự do Dansyl
Từ khóa tự do S-allyl-L-Cystein
Từ khóa tự do Tỏi đen
Nguồn trích Tạp chí Dược học 2019tr. 70-73 Số: 01
000 00000nab#a2200000ui#4500
00118577
0029
004ACDA4513-5FE8-4EC2-B4DD-729B04603C10
005201912040936
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20191204093644|zthienvan
082 |a615
100 |aTrần, Hùng Sơn
245 |aNghiên cứu tối ưu hóa phản ứng tạo dẫn chất Dansyl trong định lượng S-allyl-L-Cystein trong Tỏi đen / |cTrần Hùng Sơn, Đỗ Hữu Xuân, Nguyễn Văn Bạch, Cao Văn Ánh, Hoàng Mỹ Hạnh, Nguyễn Thị Thanh Phương, Đào Văn Đôn
520 |aS-Allyl-L-cysteine (SAC), as one of the most important bioactive compounds in black garlic was determinted by HPLC–FLD based on the derivatization with dansyl chloride (DnS). The dansyl derivatization were examined and finally optimized as: Temperature - 60 oC, the reaction time - 60 minutes, the pH of the buffer solution - 9.0 and the DnS concentration - 10mM. The proposed method proved applicable to determination of SAC in black garlic and to be a valuable contribution to quality control of black garlic products.
650 |aNghiên cứu kỹ thuật|zViệt Nam
653 |aDansyl
653 |aS-allyl-L-Cystein
653 |aTỏi đen
773 |tTạp chí Dược học |d2019|gtr. 70-73|i01
890|c1|a0|b0|d13
Không tìm thấy biểu ghi nào