ISBN
| 0750620765 |
DDC
| 725.71 |
Tác giả CN
| Lawson, Fred R. |
Nhan đề
| Restaurants, clubs & bars : planning, design and investment for food service facilities / Fred Lawson. |
Lần xuất bản
| 2nd ed. |
Thông tin xuất bản
| Boston : Oxford : Butterworth-Architecture, 1994. |
Mô tả vật lý
| 332 p. : ill. ; 30 cm. |
Phụ chú
| Previously published: London : Architectural Press, 1987. |
Thuật ngữ chủ đề
| Architectural design. |
Thuật ngữ chủ đề
| Restaurants-Design. |
Khoa
| Khoa Du lịch và Việt Nam học |
|
000
| 01298nam a2200313 a 4500 |
---|
001 | 15130 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | AEED3AAC-706C-48B1-AE25-9F89E283313C |
---|
005 | 202311131116 |
---|
008 | 231113s19941987maua b 001 0 eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
010 | |a 94036856 |
---|
020 | |a0750620765 |
---|
039 | |a20231113111716|bquyennt|c20191002141754|dquyennt|y18-May-2012 07:22:29|zkieuntt |
---|
082 | 00|220|a725.71 |
---|
100 | 1 |aLawson, Fred R. |
---|
245 | 10|aRestaurants, clubs & bars : |bplanning, design and investment for food service facilities / |cFred Lawson. |
---|
250 | |a2nd ed. |
---|
260 | |aBoston : Oxford : |bButterworth-Architecture, |c1994. |
---|
300 | |a332 p. : |bill. ; |c30 cm. |
---|
500 | |aPreviously published: London : Architectural Press, 1987. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references and index. |
---|
650 | 0|aArchitectural design. |
---|
650 | 0|aRestaurants|xDesign. |
---|
690 | |aKhoa Du lịch và Việt Nam học |
---|
691 | |aQuản trị Nhà hàng và Dịch vụ ăn uống |
---|
691 | |aQuản trị khách sạn |
---|
740 | 02|aRestaurants, clubs, and bars. |
---|
856 | 1|uhttp://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata/ntulibdigitalcollections/coverimages/700_nghethuat/720_kientruc/restaurants..._0750620765_001thumbimage.jpg |
---|
890 | |a0|b0|c1|d0 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|