thông tin biểu ghi
  • Sách tham khảo
  • Ký hiệu PL/XG: 647.95 M6528
    Nhan đề: Food and beverage cost control /

ISBN 0471273546
DDC 647.95
Tác giả CN Miller, Jack E.
Nhan đề Food and beverage cost control / Jack E. Miller, Lea R. Dopson, David K. Hayes
Lần xuất bản 3rd ed.
Thông tin xuất bản New York : J. Wiley, 2005
Mô tả vật lý 634 p. : ill.
Tóm tắt The success of any business depends on controlling costs, setting budgets and accurate pricing of goods. This book offers a clear presentation of a difficult topic, including an overview, chapter outlines, learning objectives, chapter introductions, terms for review and test sections.
Thuật ngữ chủ đề Hospitality industry-Cost control
Từ khóa tự do Food service
Khoa Khoa Du lịch và Việt Nam học
Khoa Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
Tác giả(bs) CN Dopson, Lea R
Tác giả(bs) CN Hayes, David K.
Địa chỉ Thư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
000 00000nam#a2200000u##4500
00114333
0022
004755FAB6D-F878-4B19-B195-26F3B5517445
005202007241039
008190507s2005 nyu eng
0091 0
020|a0471273546
039|a20200724103915|bnghiepvu|c20200724103646|dnghiepvu|y20190507141906|zsvthuctap
040 |aNTT
041 |aeng
044 |anyu
082 |a647.95|bM6528|223
100 |aMiller, Jack E.|d1930-
245 |aFood and beverage cost control / |cJack E. Miller, Lea R. Dopson, David K. Hayes
250 |a3rd ed.
260 |aNew York : |bJ. Wiley, |c2005
300 |a634 p. : |bill.
520|aThe success of any business depends on controlling costs, setting budgets and accurate pricing of goods. This book offers a clear presentation of a difficult topic, including an overview, chapter outlines, learning objectives, chapter introductions, terms for review and test sections.
541 |aMua
650|aHospitality industry|xCost control
653 |aFood service
690 |aKhoa Du lịch và Việt Nam học
690|aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
700 |aDopson, Lea R
700 |aHayes, David K.
852 |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
890|c1|a0|b0|d0
Không tìm thấy biểu ghi nào