ISBN
| 9781118988503 |
DDC
| 338.4 |
Tác giả CN
| Hayes, David K |
Nhan đề
| Human resources management in the hospitality industry / David K. Hayes, Jack D. Ninemeier |
Lần xuất bản
| 2nd ed. |
Thông tin xuất bản
| New Jersey : John Wiley & Sons, 2016 |
Mô tả vật lý
| 298 pages. : illustrations ; 28 cm. |
Tóm tắt
| "Today's hospitality professional must be an expert at managing many functions. In every segment of the hospitality industry, recruiting, selecting, orienting, training, and retaining outstanding staff members are always challenging tasks, but every manager must master them. Hospitality managers now need to be familiar with rising labor costs, increasing competition for quality staff, changing employees' attitudes, evolving guest expectations and a proliferation of new laws that impact human resources policies and activities. "-- Provided by publisher. |
Từ khóa tự do
| Hospitality industry |
Khoa
| Khoa Du lịch và Việt Nam học |
Tác giả(bs) CN
| Ninemeier, Jack D. |
Địa chỉ
| 300Q12_Kho Mượn_02(2): 063233, 063586 |
|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 13805 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | E603BB56-1844-49F0-AA62-598A7BC014D6 |
---|
005 | 202308091713 |
---|
008 | 190417s2016 nju eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781118988503|c2910000 |
---|
039 | |a20230809171351|bquyennt|c20220504141319|dtainguyendientu|y20190416153733|zsvthuctap |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |anju |
---|
082 | |a338.4|bH4171|223 |
---|
100 | |aHayes, David K |
---|
245 | |aHuman resources management in the hospitality industry / |cDavid K. Hayes, Jack D. Ninemeier |
---|
250 | |a2nd ed. |
---|
260 | |aNew Jersey : |bJohn Wiley & Sons, |c2016 |
---|
300 | |a298 pages. : |billustrations ; |c28 cm. |
---|
520 | |a"Today's hospitality professional must be an expert at managing many functions. In every segment of the hospitality industry, recruiting, selecting, orienting, training, and retaining outstanding staff members are always challenging tasks, but every manager must master them. Hospitality managers now need to be familiar with rising labor costs, increasing competition for quality staff, changing employees' attitudes, evolving guest expectations and a proliferation of new laws that impact human resources policies and activities. "-- Provided by publisher. |
---|
541 | |aMua |
---|
653 | |aHospitality industry |
---|
690 | |aKhoa Du lịch và Việt Nam học |
---|
691 | |aDu lịch |
---|
691 | |aQuản trị khách sạn |
---|
691 | |aQuản trị Nhà hàng và Dịch vụ ăn uống |
---|
692 | |aQUẢN TRỊ NGUỒN NHÂN LỰC TRONG DU LỊCH - HUMAN RESOURCE MANAGEMENT IN THE TOURISM |
---|
700 | |aNinemeier, Jack D. |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(2): 063233, 063586 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/anhbiasach/13805_humanresourcesmanagementthumbimage.jpg |
---|
890 | |a2|b1|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
063233
|
Q12_Kho Mượn_02
|
338.4 H4171
|
Sách mượn về nhà
|
1
|
|
|
|
2
|
063586
|
Q12_Kho Mượn_02
|
338.4 H4171
|
Sách mượn về nhà
|
2
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|