
ISBN
| 9781138915367 |
DDC
| 338.4791 |
Tác giả CN
| Sloan, Philip, |
Nhan đề
| Sustainability in the hospitality industry : principles of sustainable operations. / Willy Legrand, Philip Sloan, Joseph S. Chen |
Lần xuất bản
| 3th ed. |
Thông tin xuất bản
| New York, NY : Routledge, 2017 |
Mô tả vật lý
| xxiii, 524 pages : illustrations ; 25 cm. |
Phụ chú
| Written by Philip Sloan, Willy Legrand, and Joseph S. Chen. |
Tóm tắt
| Revealing and refreshing ideas for the neglected area of sustainability in hospitality management, this title presents viable strategies for saving energy and promoting a positive image for hotel managers, restaurant managers and other hospitality providers |
Thuật ngữ chủ đề
| Social responsibility of business. |
Thuật ngữ chủ đề
| Hospitality industry-Management. |
Thuật ngữ chủ đề
| Hospitality industry-Environmental aspects. |
Thuật ngữ chủ đề
| Sustainability. |
Khoa
| Viện NIIE |
Khoa
| Khoa Du lịch và Việt Nam học |
Tác giả(bs) CN
| Chen, Joseph S., |
Tác giả(bs) CN
| Legrand, Willy, |
Địa chỉ
| 200Q7_Kho Mượn(1): 085105 |
Địa chỉ
| 400Viện Đào tạo Quốc tế(1): 062583 |
|
000
| 02368nam a22004218# 4500 |
---|
001 | 13232 |
---|
002 | 1 |
---|
004 | 099DEAF0-5B85-413E-9F27-96AF7F891D21 |
---|
005 | 202306290852 |
---|
008 | 230207s2017 enk b 001 0 eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781138915367|c2180000 |
---|
039 | |a20230629085250|bquyennt|c20230207090131|dquyennt|y20190307141006|zquyennt |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |aenk |
---|
082 | |a338.4791|bS6341|223 |
---|
100 | 1 |aSloan, Philip, |
---|
245 | |aSustainability in the hospitality industry :|bprinciples of sustainable operations. / |cWilly Legrand, Philip Sloan, Joseph S. Chen |
---|
250 | |a3th ed. |
---|
260 | |aNew York, NY : |bRoutledge, |c2017 |
---|
300 | |axxiii, 524 pages : |billustrations ; |c25 cm. |
---|
500 | |aWritten by Philip Sloan, Willy Legrand, and Joseph S. Chen. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references and index. |
---|
520 | |aRevealing and refreshing ideas for the neglected area of sustainability in hospitality management, this title presents viable strategies for saving energy and promoting a positive image for hotel managers, restaurant managers and other hospitality providers |
---|
541 | |aMua |
---|
650 | 0|aSocial responsibility of business. |
---|
650 | 0|aHospitality industry|xManagement. |
---|
650 | 0|aHospitality industry|xEnvironmental aspects. |
---|
650 | 0|aSustainability. |
---|
690 | |aViện NIIE |
---|
690 | |aKhoa Du lịch và Việt Nam học |
---|
691 | |aQuản trị khách sạn |
---|
691 | |aQuản trị khách sạn - NIIE |
---|
692 | |aSustainable Tourism Development |
---|
700 | 1 |aChen, Joseph S., |
---|
700 | 1 |aLegrand, Willy, |
---|
852 | |a200|bQ7_Kho Mượn|j(1): 085105 |
---|
852 | |a400|bViện Đào tạo Quốc tế|j(1): 062583 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/anhbiasach/13232_sustainability in the hospitality industrythumbimage.jpg |
---|
890 | |a2|b2|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
062583
|
Viện Đào tạo Quốc tế
|
338.4791 S6341
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
2
|
085105
|
Q7_Kho Mượn
|
338.4791 S6341
|
Sách mượn tại chỗ
|
2
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|