DDC
| 580 |
Tác giả CN
| Nguyen, Thi My Huong |
Tác giả TT
| |
Nhan đề
| Nutritional and functional properties of protein hydrolysate from Tra fish by-products / Nguyen, Thi My Huong |
Tóm tắt
| The study results suggested that the protein hydrolysate from Tra fish by-products could be used as a promising food ingredient and protein source in food systems. |
Từ khóa tự do
| Nutritional |
Từ khóa tự do
| Protein hydrolysate |
Nguồn trích
| Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành 2023tr. 9-16
Số: 03
Tập: 06 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 50665 |
---|
002 | 9 |
---|
004 | 818D6864-9893-4014-87FF-9ECC8225EFF5 |
---|
005 | 202405171417 |
---|
008 | 081223s VN| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240517142059|ztainguyendientu |
---|
040 | |aACTVN |
---|
041 | |avie |
---|
044 | |avm |
---|
082 | |a580 |
---|
100 | 10|aNguyen, Thi My Huong |
---|
110 | |bTruong dai hoc Nguyen Tat Thanh |
---|
245 | |aNutritional and functional properties of protein hydrolysate from Tra fish by-products / |cNguyen, Thi My Huong |
---|
520 | |aThe study results suggested that the protein hydrolysate from Tra fish by-products could be used as a promising food ingredient and protein source in food systems. |
---|
653 | |aNutritional |
---|
653 | |aProtein hydrolysate |
---|
773 | 0 |tTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành |d2023|gtr. 9-16|x2615-9015|v06|i03 |
---|
890 | |a0|b0|c1|d3 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào