thông tin biểu ghi
  • Bài trích
  • Ký hiệu PL/XG: 580
    Nhan đề: Nutritional and functional properties of protein hydrolysate from Tra fish by-products /

DDC 580
Tác giả CN Nguyen, Thi My Huong
Tác giả TT
Nhan đề Nutritional and functional properties of protein hydrolysate from Tra fish by-products / Nguyen, Thi My Huong
Tóm tắt The study results suggested that the protein hydrolysate from Tra fish by-products could be used as a promising food ingredient and protein source in food systems.
Từ khóa tự do Nutritional
Từ khóa tự do Protein hydrolysate
Nguồn trích Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành 2023tr. 9-16 Số: 03 Tập: 06
000 00000nab#a2200000ui#4500
00150665
0029
004818D6864-9893-4014-87FF-9ECC8225EFF5
005202405171417
008081223s VN| vie
0091 0
039|y20240517142059|ztainguyendientu
040 |aACTVN
041 |avie
044 |avm
082 |a580
10010|aNguyen, Thi My Huong
110 |bTruong dai hoc Nguyen Tat Thanh
245 |aNutritional and functional properties of protein hydrolysate from Tra fish by-products / |cNguyen, Thi My Huong
520 |aThe study results suggested that the protein hydrolysate from Tra fish by-products could be used as a promising food ingredient and protein source in food systems.
653 |aNutritional
653 |aProtein hydrolysate
7730 |tTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành |d2023|gtr. 9-16|x2615-9015|v06|i03
890|a0|b0|c1|d3
Không tìm thấy biểu ghi nào