Dòng Nội dung
1
Food and beverage cost control / Lea R. Dopson, David K. Hayes, Jack E. Miller
Hoboken, N.J. : John Wiley & Sons, 2008
xxxv, 587 p. : ill. ; 25 cm.
Ký hiệu phân loại (DDC): 647.95
Số bản sách: (0) Tài liệu số: (1)
2
Supervision in the hospitality industry : leading hospitality human resources /. John R. Walker, Jack E. Miller. 6th ed. /
Hoboken, : NJ : |b J. Wiley, 2010.
515 p.
Ký hiệu phân loại (DDC): 647.9068
Số bản sách: (0) Tài liệu số: (1)
3
Supervision in the hospitality industry : applied human resources / Jack E. Miller, John R. Walker, Karen Eich Drummond
Hoboken, N.J. : Wiley, 2007.
xxi, 522 p. : ill. (some col.) ;
Ký hiệu phân loại (DDC): 647.9406
This edition includes discussions of how cultural diversity affects the supervisory process, on-the-job sections which allow students to analyze actual work situations, and supervisor-in-action sections. It has updated coverage of technology and managing diversity in the workplace.
Số bản sách: (0) Tài liệu số: (1)