Dòng Nội dung
1
Xác định tổng hàm lượng Silybin A, Silybin B và Isosilybin A trong một số thực phẩm bảo vệ sức khỏe công bố có chứa Silymarin / Lê Đình Chi, Cao Công Khánh // Tạp chí Dược học . - 2018. - tr. 29-32. - ISSN:



Ký hiệu phân loại (DDC): 615
An HPLC method was developed for simultaneous determination of silybin A, silybin B and isosilybin A in health supplement products, as: Column - Symmetry C18; Detector - UV-Vis (288 nm); Mobile phase - a mixture of 20 mM sodium perchlorate pH 3.0 and methanol, in gradient mode; Flow rate - 1.0 ml/min; Injection volume - 50 ml. The method was fully validated and proved suitable for the intended application. To prove the practical appliability, 12 encapsuled health supplement products were analyzed. All the tested samples contained silymarin as declared on the label, but quantitatively, the total content of silybin A, silybin B and isosilybin A as a whole ranged just from 15.8 to 69.1 % of their labeled amount.
Số bản sách: (0) Tài liệu số: (1)