Dòng Nội dung
1
Giáo trình tiếng Anh chuyên ngành chế biến món ăn : Dùng trong các trường THCN =English for chefs /Lý Lan Hương.
Hà Nôi. :Nxb. Hà Nội, 2006
254 tr. : ; 24cm.
Ký hiệu phân loại (DDC): 641.5
Giới thiệu 15 bài học tiếng Anh chuyên ngành chế biến món ăn, trong mỗi bài có các phần hội thoại, ngữ pháp, từ vựng, nghe-nói-đọc-viết nhằm giúp phát triển 4 kỹ năng ngoại ngữ
Số bản sách: (8) Tài liệu số: (0)
2
Accelerating new food product design and development /editors, Jacqueline H. Beckley ... [et al.]
Ames, Iowa :Blackwell Pub. :2007
xv, 377 p. :ill. ;24 cm
Ký hiệu phân loại (DDC): 664.006 85
Số bản sách: (4) Tài liệu số: (0)
3
Advanced dairy science and technology / T J Britz; R K Robinson
Oxford, UK : Wiley-Blackwell, 2008
xi, 300 pages : illustrations ; 26 cm
Ký hiệu phân loại (DDC): 660
This important and comprehensive book covers, in depth, the most important recent advances in dairy technology. Providing core commercially important information for the dairy industry, the editors, both internationally known for their work in this area, have drawn together an impressive and authoritative list of contributing authors.
Số bản sách: (1) Tài liệu số: (0)
4
Alcoholic beverages. Alexandru Mihai Grumezescu; Alina Maria HolbanVolume 7, The science of beverages /
San Diego : Elsevier Science & Technology, 2019
xxiv, 525 pages : illustrations ; 24 cm
Ký hiệu phân loại (DDC): 663.1
Alcoholic Beverages, Volume Seven in The Science of Beverages series, is a multidisciplinary resource for anyone who needs deeper knowledge on the most recent approaches in beverage development, technology, and engineering, along with their effects on beverage composition, quality, sensory and nutritional features. The book discusses main alcoholic beverages, such as spirits and wines that are thoroughly analyzed in terms of production, sustainability, and future perspectives. It offers examples of the new trends and the most recent technologies and approaches in the industry of alcoholic drinks.
Số bản sách: (1) Tài liệu số: (0)
5
An toàn thực phẩm và ô nhiễm ký sinh trùng đường ruột trên thực phẩm / Trần Đáng
Hà Nội : Y học, 2020
395 tr. : minh hoạ ; 21 cm.
Ký hiệu phân loại (DDC): 363.192
Gồm các kiến thức hiện đại về an toàn thực phẩm, an ninh thực phẩm, gian lận thực phẩm, phòng vệ thực phẩm, thực phẩm tăng cường, thực phẩm chức năng, HACCP, HARPC, TACCP, VACCP, mối liên quan HACCP, TACCP, VACCP và HARCP, đại cương về ô nhiễm ký sinh trùng đường ruột, một số bệnh ký sinh trùng đường ruột
Số bản sách: (10) Tài liệu số: (0)