|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 30807 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | 15129AA8-6137-4E21-8210-523D1E4F70B9 |
---|
005 | 202406201356 |
---|
008 | 240620s2014 enk eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9780123946010|c5474000 |
---|
039 | |a20240620135624|bquyennt|c20240620135154|dquyennt|y20210816150723|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |aenk |
---|
082 | |a664|bI585|223 |
---|
245 | |aInnovations in food packaging / |cJung H Han (editor) |
---|
250 | |a2nd ed. |
---|
260 | |aLondon : |bAcademic Press, |c2014. |
---|
300 | |axx,603 p. : |bIllustrationen ; |c25 cm. |
---|
500 | |aIncludes index. |
---|
520 | |aThis book examines the whole range of modern packaging options. It covers edible packaging based on carbohydrates, proteins, and lipids, antioxidative and antimicrobial packaging, and chemistry issues of food and food packaging, such as plasticization and polymer morphology. |
---|
541 | |aMua |
---|
653 | |aFood packaging |
---|
653 | |aAliments conditionnement innovations |
---|
653 | |aFood packaging technological innovations |
---|
653 | |aFood |
---|
653 | |aTechnological innovations |
---|
653 | |aFood industry and trade |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
692 | |aCông nghệ bảo quản và bao bì thực phẩm |
---|
700 | |aHan, Jung H.|eedited by |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 092872 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/30807_innovationsthumbimage.jpg |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
092872
|
Q12_Kho Mượn_02
|
664 I585
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
Chưa sẵn sàng
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|