|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 30352 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | ABDA0B4E-A49D-4C7F-AB10-646328FC172F |
---|
005 | 202405061550 |
---|
008 | 240506s2016 enk eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781848219328|c4370000 |
---|
039 | |a20240506155055|bquyennt|c20240506154751|dquyennt|y20210806210520|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |aenk |
---|
082 | |a664|bH23617|223 |
---|
245 | |aHandbook of food science and technology 1 : |bFood alteration and food quality / |cRomain Jeantet ...[et al] (editor) |
---|
250 | |a1st ed. |
---|
260 | |aLondon [England] ; Hoboken, NJ : |bISTE Ltd/John Wiley & Sons Inc, |c2016 |
---|
300 | |axvi, 248 pages. : |billustrations ; |c25 cm. |
---|
490 | |aFood science and technology (Academic Press) |
---|
520 | |aThis book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences. |
---|
541 | |aMua |
---|
653 | |aFood industry and trade |
---|
653 | |aChemical engineering |
---|
653 | |aFood adulteration and inspection |
---|
653 | |aProcessed foods |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
692 | |aKhoa học thực phẩm |
---|
700 | |aBrulé, Gérard |eeditor |
---|
700 | |aCroguennec, Thomas|eeditor |
---|
700 | |aJeantet, Romain |eeditor |
---|
700 | |aPierre Schuck; |eeditor |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 090876 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/30352_handbookofthumbimage.jpg |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
090876
|
Q12_Kho Mượn_02
|
664 H23617
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|