thông tin biểu ghi

ISBN 9781839163258
DDC 615
Tác giả CN Opara, Elizabeth I.
Nhan đề Culinary Herbs and Spices : A Global Guide / Elizabeth I. Opara, Magali Chohan
Thông tin xuất bản London : Royal Society of Chemistry, 2021
Mô tả vật lý 613 pages. : illustration ; 23 cm.
Tóm tắt The book is a central source of information for those who have a general interest in these foods, are studying plant and food science and nutrition, and who practice or have an interest in the culinary arts.
Từ khóa tự do Culinary Herbs
Từ khóa tự do Spices
Từ khóa tự do Ẩm thực
Từ khóa tự do Gia vị
Khoa Khoa Y
Tác giả(bs) CN Chohan, Magali
Địa chỉ Thư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
000 00000nam#a2200000u##4500
00150755
0022
0046AE48CA3-F4AF-482E-A1E1-7CAE4ED71730
005202408211410
008240606s2021 enk eng
0091 0
020 |a9781839163258|c000
039|a20240821141050|bthampt|c20240612152932|dtainguyendientu|y20240606144426|ztainguyendientu
040 |aNTT
041 |aeng
044 |aenk
082 |a615|bO611|223
100 |aOpara, Elizabeth I.
245 |aCulinary Herbs and Spices : |bA Global Guide / |cElizabeth I. Opara, Magali Chohan
260 |aLondon : |bRoyal Society of Chemistry, |c2021
300 |a613 pages. : |billustration ; |c23 cm.
520 |aThe book is a central source of information for those who have a general interest in these foods, are studying plant and food science and nutrition, and who practice or have an interest in the culinary arts.
653 |aCulinary Herbs
653 |aSpices
653 |aẨm thực
653 |aGia vị
690 |aKhoa Y
691 |aHoá Dược
700 |aChohan, Magali
852 |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
8561|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/610 yhoc/anhbiasach/50755_culinaryherbsandspices_001thumbimage.jpg
890|a0|b0|c1|d0
Không tìm thấy biểu ghi nào