ISBN
| 9781138199927 |
DDC
| 664.06 |
Tác giả CN
| Soon, Jan Mei |
Nhan đề
| Managing food safety risks in the agri-food industries / Jan Mei Soon, Richard Baines |
Lần xuất bản
| First issued in paperback 2017 |
Thông tin xuất bản
| Boca Raton : CRC Press, 2017 |
Mô tả vật lý
| xi, 217 pages. : illustrations (black and white) ; 24 cm. |
Phụ chú
| Originally published: 2014 |
Tóm tắt
| Modern farming practices involve more stakeholders in the supply chain, presenting issues of storage, transportation, and distribution prior to reaching the consumer. This increasing complexity in food production chains creates more points for introducing microorganism contamination of crops, livestock, and aquatic organisms. Managing Food Safety R |
Từ khóa tự do
| Agricultural processing safety measures |
Từ khóa tự do
| Foodborne diseases prevention |
Từ khóa tự do
| Produits agricoles |
Từ khóa tự do
| Food |
Từ khóa tự do
| Food adulteration and inspection |
Khoa
| Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
Tác giả(bs) CN
| Baines, Richard |
Địa chỉ
| 300Q12_Kho Mượn_02(1): 092850 |
|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 50986 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | 372AC3A0-2175-4220-8B4E-7BFAD3C94960 |
---|
005 | 202406241459 |
---|
008 | 240624s2017 flu eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781138199927|c1565000 |
---|
039 | |a20240624145944|bquyennt|y20240624145615|zquyennt |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |aflu |
---|
082 | |a664.06|bS711|223 |
---|
100 | |aSoon, Jan Mei |
---|
245 | |aManaging food safety risks in the agri-food industries / |cJan Mei Soon, Richard Baines |
---|
250 | |aFirst issued in paperback 2017 |
---|
260 | |aBoca Raton : |bCRC Press, |c2017 |
---|
300 | |axi, 217 pages. : |billustrations (black and white) ; |c24 cm. |
---|
500 | |aOriginally published: 2014 |
---|
520 | |aModern farming practices involve more stakeholders in the supply chain, presenting issues of storage, transportation, and distribution prior to reaching the consumer. This increasing complexity in food production chains creates more points for introducing microorganism contamination of crops, livestock, and aquatic organisms. Managing Food Safety R |
---|
541 | |aMua |
---|
653 | |aAgricultural processing safety measures |
---|
653 | |aFoodborne diseases prevention |
---|
653 | |aProduits agricoles |
---|
653 | |aFood |
---|
653 | |aFood adulteration and inspection |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
700 | |aBaines, Richard |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 092850 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/50986_managingfoodthumbimage.jpg |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
092850
|
Q12_Kho Mượn_02
|
664.06 S711
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|