Dòng Nội dung
1
Giáo trình tiếng Anh chuyên ngành chế biến món ăn : Dùng trong các trường THCN =English for chefs /Lý Lan Hương.
Hà Nôi. :Nxb. Hà Nội, 2006
254 tr. : ; 24cm.
Ký hiệu phân loại (DDC): 641.5
Giới thiệu 15 bài học tiếng Anh chuyên ngành chế biến món ăn, trong mỗi bài có các phần hội thoại, ngữ pháp, từ vựng, nghe-nói-đọc-viết nhằm giúp phát triển 4 kỹ năng ngoại ngữ
Số bản sách: (8) Tài liệu số: (0)
2
Accelerating new food product design and development /editors, Jacqueline H. Beckley ... [et al.]
Ames, Iowa :Blackwell Pub. :2007
xv, 377 p. :ill. ;24 cm
Ký hiệu phân loại (DDC): 664.006 85
Số bản sách: (4) Tài liệu số: (0)
3
Advanced dairy science and technology / T J Britz; R K Robinson
Oxford, UK : Wiley-Blackwell, 2008
xi, 300 pages : illustrations ; 26 cm
Ký hiệu phân loại (DDC): 660
This important and comprehensive book covers, in depth, the most important recent advances in dairy technology. Providing core commercially important information for the dairy industry, the editors, both internationally known for their work in this area, have drawn together an impressive and authoritative list of contributing authors.
Số bản sách: (1) Tài liệu số: (0)
4
Advanced nutrition and human metabolism / Sareen Annora Stepnick Gropper, Jack L. Smith, Timothy P. Carr
Boston, MA : Cengage Learning, 2022
xxi, 634 pages. : illustrations (chiefly color) ; 29 cm
Ký hiệu phân loại (DDC): 612.3
Prepare for your career in Nutrition with 'Advanced nutrition and human metabolism'. You'll find even the most complex metabolic processes and concepts easy to understand as the authors equip you with a solid understanding of: digestion absorption, and metabolism of fat, protein, and carbohydrates; The structures and functions of water-soluble and fat-soluble vitamins; the functions of water and minerals in the body; and nutrient food sources, recommended intakes, deficiency and toxicity
Số bản sách: (1) Tài liệu số: (0)
5
Advances in food traceability techniques and technologies : improving quality throughout the food chain / Montserrat Espiñeira, Francisco J. Santaclara (editor)
Duxford, UK : Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier, 2016
xxviii, 374 pages : illustrations ; 24 cm.
Ký hiệu phân loại (DDC): 664
Advances in Food Traceability Techniques and Technologies: Improving Quality Throughout the Food Chain covers in detail a topic of great importance to both the food industry which is obliged to provide clear and accurate labeling of their products and the government and other organizations which are tasked with verification of claims of food quality and safety.
Số bản sách: (1) Tài liệu số: (0)