![](http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/300 khoahocxahoi/anhbiasach/30271_foodsafetythumbimage.jpg)
ISBN
| 9781119133667 |
DDC
| 363.19 |
Tác giả CN
| Shaw, Ian C. |
Nhan đề
| Food safety : the science of keeping food safe / Ian C Shaw |
Lần xuất bản
| 2nd ed. |
Thông tin xuất bản
| Hoboken, NJ : John Wiley & Sons, Inc., 2018. |
Mô tả vật lý
| xiv, 548 pages, 8 unnumbered pages of plates : illustrations (some color), map ; 25 cm. |
Tóm tắt
| Food safety is a multi-faceted subject, using microbiology, chemistry, standards and regulations, and risk management to address issues involving bacterial pathogens, chemical contaminants, natural toxicants, additive safety, allergens, and more. This revised edition has been updated with the latest information on food safety. |
Từ khóa tự do
| Aliments analyse |
Từ khóa tự do
| Food safety |
Từ khóa tự do
| Aliments contamination |
Từ khóa tự do
| Food contamination |
Từ khóa tự do
| Food analysis |
Từ khóa tự do
| Food safety measures |
Khoa
| Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
Địa chỉ
| 300Q12_Kho Mượn_02(2): 083291, 090865 |
|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 30271 |
---|
002 | 1 |
---|
004 | B2398327-EE8D-43A7-A479-3F210C84FC83 |
---|
005 | 202405081018 |
---|
008 | 210805s2018 nju eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781119133667|c1342000 |
---|
039 | |a20240508101834|bquyennt|c20220720083325|dquyennt|y20210805102429|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |anju |
---|
082 | |a363.19|bS5341|223 |
---|
100 | |aShaw, Ian C. |
---|
245 | |aFood safety : |bthe science of keeping food safe / |cIan C Shaw |
---|
250 | |a2nd ed. |
---|
260 | |aHoboken, NJ : |bJohn Wiley & Sons, Inc., |c2018. |
---|
300 | |axiv, 548 pages, 8 unnumbered pages of plates : |billustrations (some color), map ; |c25 cm. |
---|
520 | |aFood safety is a multi-faceted subject, using microbiology, chemistry, standards and regulations, and risk management to address issues involving bacterial pathogens, chemical contaminants, natural toxicants, additive safety, allergens, and more. This revised edition has been updated with the latest information on food safety. |
---|
541 | |aMua |
---|
653 | |aAliments analyse |
---|
653 | |aFood safety |
---|
653 | |aAliments contamination |
---|
653 | |aFood contamination |
---|
653 | |aFood analysis |
---|
653 | |aFood safety measures |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
692 | |aVệ sinh an toàn thực phẩm |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(2): 083291, 090865 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/300 khoahocxahoi/anhbiasach/30271_foodsafetythumbimage.jpg |
---|
890 | |a2|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
083291
|
Q12_Kho Mượn_02
|
363.19 S5341
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
2
|
090865
|
Q12_Kho Mượn_02
|
363.19 S5341
|
Sách mượn về nhà
|
2
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|