Cấu trúc dữ liệu & giải thuật / Nguyễn Trung Trực
Đầu mục:1
Tài liệu số:0Mối quan hệ giữa cấu trúc dữ liệu và giải thuật, thiết kế và phân tích giải thuật; Một số cấu trúc dữ liệu, giải thuật xử lí chung và ứng dụng điển hình; Sắp xếp và tìm kiếm dữ liệu (Giáo trình là môn học cơ sở đào tạo kĩ sư tin học)
Mỹ phẩm toàn thư =Skincare / Phạm Minh Hữu Tiến biên soạn
Đầu mục:1
Tài liệu số:0Cung cấp những thông tin cơ bản về các dạng bào chế mỹ phẩm, các dạng mỹ phẩm, thành phần hoạt tính, tá dược và ý nghĩa một số thuật ngữ thông dụng; đồng thời tập trung chi tiết vào từng thành phần dùng trong mỹ phẩm
Hoá học vô cơ cơ bản. Hoàng NhâmT.3, Các nguyên tố chuyển tiếp /
Đầu mục:5
Tài liệu số:0Giới thiệu các nguyên tố chuyển tiếp hoá học vô cơ như: Phức chất, các nguyên tố nhóm IIIB, nhóm IVB, nhóm VB, nhóm VIB, nhóm VIIB, nhóm VIIIB (họ sắt), nhóm VIIIB (họ platin), nhóm IB, nhóm IIB, các nguyên tố lantanoit và các nguyên tố actinoit
Hoá học vô cơ cơ bản. Hoàng NhâmT.1, Lí thuyết đại cương về hoá học /
Đầu mục:5
Tài liệu số:0Trình bày những khái niệm cơ bản trong hoá học, cấu tạo nguyên tử, phân tử, chất, sự biến đổi tuần hoàn tính chất các nguyên tố, nhiệt hoá học và nhiệt động hoá học, động hoá học, cân bằng hoá học, dung dịch, hoá học và dòng điện
Procurement and Supply Chain Management / Kenneth Lysons, Brian Farrington
Đầu mục:0
Tài liệu số:1Farrington is the most comprehensive and accessible textbook on procurement and supply chain management currently available. It is the ideal textbook for those aspiring to be leaders in the profession, and for those who are engaged in professional studies for the Chartered Institute of Procurement and Supply examinations (at both the foundation and professional stages).
Research and technological advances in food science / Bhanu Prakash
Đầu mục:0
Tài liệu số:1The reduction in nutritional quality of food due to microbial contamination is a problem faced by much of the developing world. To address contamination-related hunger and malnutrition, it is crucial to enforce quantitative and qualitative protection of agri-food commodities after harvesting, as well as to create low cost, rational strategies to protect post-harvest losses and nutritional properties of food products in a sustainable manner. Research and Technological Advances in Food Science provides readers with a systematic and in-depth understanding of basic and advanced concepts in food science and post-harvest technology, including the most up-to-date information about different natural food source sources (of microbial, plant, and animal origin) and their health benefits. It also highlights current research and technological advances in food science related to health, such as personalized food and nutrition, seafood nutraceuticals, meat processing and product development, microbial enzymes for the tenderization of meat, feruloylated oligosaccharides for human health, and the role of microbial antagonistic in post-harvest management of fruit. In addition, the book explores the role of modern tools and techniques such as instrumentation, nanotechnology, biotechnology, ultrasound in food processing and food-omics in food science. Research and Technological Advances in Food Science is an excellent resource for researchers, food scientists, biochemists, pharmacologists, nutritionists, policymakers, and students working in the food science domain
|
|
|
|