thông tin biểu ghi
  • Giáo trình
  • Ký hiệu PL/XG: 363.19 F6861
    Nhan đề: Food authentication and traceability /

ISBN 9780128211045
DDC 363.19
Nhan đề Food authentication and traceability / Charis M Galanakis
Lần xuất bản 1st ed.
Thông tin xuất bản London :Academic Press, an imprint of Elsevier, 2021
Mô tả vật lý xviii, 396 pages : illustrations ; 24 cm
Phụ chú Includes index.
Tóm tắt Food Authenticity and Traceability covers the most recent trends and important topics in food authentication, with an emphasis on the components of a food traceability systems. The book discusses techniques such as omics-based technologies, chromatographic methods, mass spectrometry, hyperspectral and chemical imaging, molecular and DNA-based techniques, chemometrics and data mining algorithms, high-throughput sequencing, and non-targeted fingerprinting approaches and proteomics.
Thuật ngữ chủ đề Food-Safety measures
Thuật ngữ chủ đề Food adulteration and inspection
Thuật ngữ chủ đề Food contamination-Analysis
Thuật ngữ chủ đề Food fraud
Khoa Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
Tác giả(bs) CN Galanakis, Charis M.
Địa chỉ 300Q12_Kho Mượn_02(1): 083294
000 00000nam#a2200000u##4500
00130949
0021
004C3CBD984-8377-4EFF-AE27-291CE32512F8
005202207141413
008220714s2021 xxk eng
0091 0
020 |a9780128211045|c5399000
039|a20220714141342|bquyennt|y20210818093909|znghiepvu
040 |aNTT
041 |aeng
044 |axxk
082 |a363.19|bF6861|223
245 |aFood authentication and traceability / |cCharis M Galanakis
250 |a1st ed.
260 |aLondon :|bAcademic Press, an imprint of Elsevier, |c2021
300 |axviii, 396 pages : |billustrations ; |c24 cm
500 |aIncludes index.
520 |aFood Authenticity and Traceability covers the most recent trends and important topics in food authentication, with an emphasis on the components of a food traceability systems. The book discusses techniques such as omics-based technologies, chromatographic methods, mass spectrometry, hyperspectral and chemical imaging, molecular and DNA-based techniques, chemometrics and data mining algorithms, high-throughput sequencing, and non-targeted fingerprinting approaches and proteomics.
541 |aMua
650 |aFood|xSafety measures
650 |aFood adulteration and inspection
650 |aFood contamination|xAnalysis
650 |aFood fraud
690 |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
691 |aCông nghệ thực phẩm
692 |aChuỗi cung ứng và truy xuất nguồn gốc thực phẩm
700 |aGalanakis, Charis M.|eedited by
852|a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 083294
8561|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/300 khoahocxahoi/anhbiasach/30949_foodauthenticationthumbimage.jpg
890|a1|b0|c0|d0
Dòng Mã vạch Nơi lưu S.gọi Cục bộ Phân loại Bản sao Tình trạng Thành phần Đặt chỗ
1 083294 Q12_Kho Mượn_02 363.19 F6861 Sách mượn tại chỗ 1