ISBN
| 9781405136181 |
DDC
| 660 |
Nhan đề
| Advanced dairy science and technology / T J Britz; R K Robinson |
Lần xuất bản
| 1st ed. |
Thông tin xuất bản
| Oxford, UK : Wiley-Blackwell, 2008 |
Mô tả vật lý
| xi, 300 pages : illustrations ; 26 cm |
Tóm tắt
| This important and comprehensive book covers, in depth, the most important recent advances in dairy technology. Providing core commercially important information for the dairy industry, the editors, both internationally known for their work in this area, have drawn together an impressive and authoritative list of contributing authors. |
Thuật ngữ chủ đề
| Dairy processing |
Thuật ngữ chủ đề
| Dairying |
Thuật ngữ chủ đề
| Produits laitiers -Traitement. |
Khoa
| Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
Tác giả(bs) CN
| Britz, T. J. |
Tác giả(bs) CN
| Robinson, R. K. |
Địa chỉ
| 300Q12_Kho Mượn_02(1): 083307 |
|
000
| 00000nam#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 30556 |
---|
002 | 1 |
---|
004 | 5470F755-A9E3-4E8C-ACAB-5B756A268094 |
---|
005 | 202207141536 |
---|
008 | 210811s2008 xxk eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781405136181|c5425000 |
---|
039 | |a20220714153635|bquyennt|y20210811114452|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |axxk |
---|
082 | |a660|bA2442|223 |
---|
245 | |aAdvanced dairy science and technology / |cT J Britz; R K Robinson |
---|
250 | |a1st ed. |
---|
260 | |aOxford, UK : |bWiley-Blackwell, |c2008 |
---|
300 | |axi, 300 pages : |billustrations ; |c26 cm |
---|
520 | |aThis important and comprehensive book covers, in depth, the most important recent advances in dairy technology. Providing core commercially important information for the dairy industry, the editors, both internationally known for their work in this area, have drawn together an impressive and authoritative list of contributing authors. |
---|
541 | |aMua |
---|
650 | |aDairy processing |
---|
650 | |aDairying |
---|
650 | |aProduits laitiers |xTraitement. |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
692 | |aCông nghệ chế biến sữa và sản phẩm sữa |
---|
700 | |aBritz, T. J.|eedited by |
---|
700 | |aRobinson, R. K.|eedited by |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 083307 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30556_advanceddairysciencethumbimage.jpg |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
083307
|
Q12_Kho Mượn_02
|
660 A2442
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|