thông tin biểu ghi
  • Giáo trình
  • Ký hiệu PL/XG: 363.19 M888
    Nhan đề: HACCP :

ISBN 9781489986405
DDC 363.19
Tác giả CN Mortimore, Sara
Nhan đề HACCP : a practical approach / Sara Mortimore; Carol Wallace
Lần xuất bản 3rd ed.
Thông tin xuất bản New York : Springer, 2013
Mô tả vật lý xxx, 475 pages : illustrations ; 24 cm
Tóm tắt HACCP: A Practical Approach, 3rd edition has been updated to include the current best practice and new developments in HACCP application since the last edition was published in 1998. This book is intended to be a compendium of up-to-date thinking and best practice approaches to the development, implementation, and maintenance of HACCP programs for food safety management.
Thuật ngữ chủ đề Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Thuật ngữ chủ đề Food-Safety measures
Thuật ngữ chủ đề Food-Microbiology
Thuật ngữ chủ đề Food handling
Từ khóa tự do Chemistry
Từ khóa tự do Food contamination
Từ khóa tự do Food science
Từ khóa tự do Health risk assessment
Khoa Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
Tác giả(bs) CN Wallace, Carol A.
Địa chỉ 300Q12_Kho Mượn_02(1): 083857
000 00000nam#a2200000u##4500
00130523
0021
00406BA54FE-6488-4620-91E5-C7896E381B1D
005202208081600
008210810s2013 nyu eng
0091 0
020 |a9781489986405|c3566000
039|a20220808160032|bquyennt|y20210810164826|znghiepvu
040 |aNTT
041 |aeng
044 |anyu
082 |a363.19|bM888|223
100 |aMortimore, Sara
245 |aHACCP : |ba practical approach / |cSara Mortimore; Carol Wallace
250 |a3rd ed.
260 |aNew York : |bSpringer, |c2013
300 |axxx, 475 pages : |billustrations ; |c24 cm
520 |aHACCP: A Practical Approach, 3rd edition has been updated to include the current best practice and new developments in HACCP application since the last edition was published in 1998. This book is intended to be a compendium of up-to-date thinking and best practice approaches to the development, implementation, and maintenance of HACCP programs for food safety management.
541 |aMua
650 |aHazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
650 |aFood|xSafety measures
650 |aFood|xMicrobiology
650 |aFood handling
653 |aChemistry
653 |aFood contamination
653 |aFood science
653 |aHealth risk assessment
690 |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
691 |aCông nghệ thực phẩm
692 |aQuản lý chất lượng thực phẩm
700 |aWallace, Carol A.
852|a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 083857
8561|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/300 khoahocxahoi/anhbiasach/30523_haccpthumbimage.jpg
890|a1|b0|c0|d0
Dòng Mã vạch Nơi lưu S.gọi Cục bộ Phân loại Bản sao Tình trạng Thành phần Đặt chỗ
1 083857 Q12_Kho Mượn_02 363.19 M888 Sách mượn tại chỗ 1