thông tin biểu ghi
  • Giáo trình
  • Ký hiệu PL/XG: 363.19 S5341
    Nhan đề: Food safety :

ISBN 9781119133667
DDC 363.19
Tác giả CN Shaw, Ian C.
Nhan đề Food safety : the science of keeping food safe / Ian C Shaw
Lần xuất bản 2nd ed.
Thông tin xuất bản Hoboken, NJ : John Wiley & Sons, Inc., 2018.
Mô tả vật lý xiv, 548 pages, 8 unnumbered pages of plates : illustrations (some color), map ; 25 cm.
Tóm tắt Food safety is a multi-faceted subject, using microbiology, chemistry, standards and regulations, and risk management to address issues involving bacterial pathogens, chemical contaminants, natural toxicants, additive safety, allergens, and more. This revised edition has been updated with the latest information on food safety.
Từ khóa tự do Aliments analyse
Từ khóa tự do Food safety
Từ khóa tự do Aliments contamination
Từ khóa tự do Food contamination
Từ khóa tự do Food analysis
Từ khóa tự do Food safety measures
Khoa Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
Địa chỉ 300Q12_Kho Mượn_02(2): 083291, 090865
000 00000nam#a2200000u##4500
00130271
0021
004B2398327-EE8D-43A7-A479-3F210C84FC83
005202405081018
008210805s2018 nju eng
0091 0
020 |a9781119133667|c1342000
039|a20240508101834|bquyennt|c20220720083325|dquyennt|y20210805102429|znghiepvu
040 |aNTT
041 |aeng
044 |anju
082 |a363.19|bS5341|223
100 |aShaw, Ian C.
245 |aFood safety : |bthe science of keeping food safe / |cIan C Shaw
250 |a2nd ed.
260 |aHoboken, NJ : |bJohn Wiley & Sons, Inc., |c2018.
300 |axiv, 548 pages, 8 unnumbered pages of plates : |billustrations (some color), map ; |c25 cm.
520 |aFood safety is a multi-faceted subject, using microbiology, chemistry, standards and regulations, and risk management to address issues involving bacterial pathogens, chemical contaminants, natural toxicants, additive safety, allergens, and more. This revised edition has been updated with the latest information on food safety.
541 |aMua
653 |aAliments analyse
653|aFood safety
653|aAliments contamination
653|aFood contamination
653|aFood analysis
653|aFood safety measures
690 |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
691 |aCông nghệ thực phẩm
692 |aVệ sinh an toàn thực phẩm
852|a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(2): 083291, 090865
8561|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/300 khoahocxahoi/anhbiasach/30271_foodsafetythumbimage.jpg
890|a2|b0|c0|d0
Dòng Mã vạch Nơi lưu S.gọi Cục bộ Phân loại Bản sao Tình trạng Thành phần Đặt chỗ
1 083291 Q12_Kho Mượn_02 363.19 S5341 Sách mượn tại chỗ 1
2 090865 Q12_Kho Mượn_02 363.19 S5341 Sách mượn về nhà 2