|
000
| 00000nam#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 25230 |
---|
002 | 15 |
---|
004 | 2849D9B8-9ADF-401B-86FF-BE0CFA196870 |
---|
005 | 202010271513 |
---|
008 | 081223s2006 vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9780978597702 |
---|
039 | |a20201027151331|bdinhnt|y20201027150916|zdinhnt |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |awau |
---|
082 | |a363.19264|bS4251|223 |
---|
100 | |aScott, Virginia N. |
---|
245 | |aHACCP, a systematic approach to food safety : |b a comprehensive manual for developing and implementing a hazard analysis and critical control point plan / |cVirginia N Scott, Kenneth E Stevenson |
---|
250 | |a4th ed |
---|
260 | |aWashington, DC : |bFPA, Food Products Association, |c2006 |
---|
300 | |a219 pages : |billustrations ; |c28 cm. |
---|
541 | |aDự án VN Book Drive |
---|
650 | |aHazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) |
---|
650 | |aFood handling|xSafety measures |
---|
650 | |aFood industry and trade|xSanitation |
---|
690 | |aSách Giải trí - Tham khảo |
---|
700 | |aStevenson, Kenneth E. |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 073701 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/25230_haccpthumbimage.jpg |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
073701
|
Q12_Kho Mượn_02
|
363.19264 S4251
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|