ISBN
| 9781119537649 |
DDC
| 664 |
Tác giả CN
| Velíšek, Jan |
Nhan đề
| The chemistry of food / Jan Velíšek, Richard Koplik, Karel Cejpek |
Lần xuất bản
| 2nd ed. |
Thông tin xuất bản
| Chichester, West Sussex : Wiley Blackwell, 2020 |
Mô tả vật lý
| viii, 1192 pages. : illustrations ; 28 cm. |
Tùng thư
| Textbooks |
Phụ chú
| Translation of: Chemie potravin |
Tóm tắt
| The Chemistry of Food provides a comprehensive overview of important compounds constituting of food and raw materials for food production. The authors highlight food’s structural features, chemical reactions, organoleptic properties, nutritional, and toxicological importance. |
Từ khóa tự do
| Food analysis textbooks |
Từ khóa tự do
| Food composition textbooks |
Từ khóa tự do
| Food composition |
Từ khóa tự do
| Food analysis |
Từ khóa tự do
| Textbooks |
Khoa
| Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
Tác giả(bs) CN
| Cejpek, Karel |
Tác giả(bs) CN
| Koplik, Richard |
Địa chỉ
| 300Q12_Kho Mượn_02(1): 090872 |
|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 50454 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | 6017993E-B1C2-4718-9020-E5154AB28D4F |
---|
005 | 202405080954 |
---|
008 | 240508s2020 xxk eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781119537649|c3565000 |
---|
039 | |a20240508095454|bquyennt|y20240508095221|zquyennt |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |axxk |
---|
082 | |a664|bV437|223 |
---|
100 | |aVelíšek, Jan |
---|
245 | |aThe chemistry of food / |cJan Velíšek, Richard Koplik, Karel Cejpek |
---|
250 | |a2nd ed. |
---|
260 | |aChichester, West Sussex : |bWiley Blackwell, |c2020 |
---|
300 | |aviii, 1192 pages. : |billustrations ; |c28 cm. |
---|
490 | |aTextbooks |
---|
500 | |aTranslation of: Chemie potravin |
---|
520 | |aThe Chemistry of Food provides a comprehensive overview of important compounds constituting of food and raw materials for food production. The authors highlight food’s structural features, chemical reactions, organoleptic properties, nutritional, and toxicological importance. |
---|
541 | |aMua |
---|
653 | |aFood analysis textbooks |
---|
653 | |aFood composition textbooks |
---|
653 | |aFood composition |
---|
653 | |aFood analysis |
---|
653 | |aTextbooks |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
691 | |aCông nghệ thực phẩm |
---|
700 | |aCejpek, Karel |
---|
700 | |aKoplik, Richard |
---|
852 | |a300|bQ12_Kho Mượn_02|j(1): 090872 |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/50454_thechemistrythumbimage.jpg |
---|
890 | |a1|b0|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
S.gọi Cục bộ |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt chỗ |
1
|
090872
|
Q12_Kho Mượn_02
|
664 V437
|
Sách mượn tại chỗ
|
1
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|