thông tin biểu ghi

ISBN 9780738215723
DDC 641.76
Tác giả CN Schlimm, John
Nhan đề Grilling vegan style : 125 fired-up recipes to turn every bite into a backyard BBQ / John Schlimm
Thông tin xuất bản Boston : Da Capo Lifelong, 2012
Mô tả vật lý 257 tr. ; cm.
Tóm tắt Explains how to grill up fruits, vegetables, and faux meats, and includes recipes for plant-based appetizers, salads, sides, kabobs, burgers, and desserts.
Thuật ngữ chủ đề Vegetarian cooking
Thuật ngữ chủ đề Vegan cooking
Thuật ngữ chủ đề Barbecuing
Khoa Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
Khoa Khoa Du lịch và Việt Nam học
Tác giả(bs) CN ROTH, AMY BEADLE
Địa chỉ Thư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
000 00000nam#a2200000u##4500
00123391
0022
004061EB06F-C59F-4039-937F-669B4D107EA8
005202010161543
008200828s2012 mau eng
0091 0
020 |a9780738215723
039|a20201016154346|btainguyendientu|y20200828162006|znghiepvu
040 |aNTT
041 |aeng
044 |amau
082 |a641.76|bS344|223
100 |aSchlimm, John
245 |aGrilling vegan style : |b125 fired-up recipes to turn every bite into a backyard BBQ / |cJohn Schlimm
260 |aBoston : |bDa Capo Lifelong, |c2012
300 |a257 tr. ; |ccm.
520 |a Explains how to grill up fruits, vegetables, and faux meats, and includes recipes for plant-based appetizers, salads, sides, kabobs, burgers, and desserts.
541 |aMua
650 |aVegetarian cooking
650 |aVegan cooking
650 |aBarbecuing
690 |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
690 |aKhoa Du lịch và Việt Nam học
700 |aROTH, AMY BEADLE|ePHOTOGRAPHS
852 |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
8561|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/23391_grillingveganstylethumbimage.jpg
890|c1|a0|b0|d2
Không tìm thấy biểu ghi nào