ISBN
| 9781137514080 |
DDC
| 394.12095 |
Nhan đề
| The globalization of Asian cuisines : transnational networks and culinary contact zones / Edited by James Farrer |
Lần xuất bản
| First edtion |
Thông tin xuất bản
| New York, NY : Palgrave Macmillan, 2015 |
Mô tả vật lý
| 251 p. ; cm. |
Tóm tắt
| This book provides a framework for understanding the global flows of cuisine both into and out of Asia and describes the development of transnational culinary fields connecting Asia to the broader world. Individual chapters provide historical and ethnographic accounts of the people, places, and activities involved in Asia's culinary globalization. |
Thuật ngữ chủ đề
| Cooking, Asian -Social aspects |
Thuật ngữ chủ đề
| Food habits-Asia |
Thuật ngữ chủ đề
| Food-Social aspects-Asia |
Khoa
| Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
Khoa
| Khoa Du lịch và Việt Nam học |
Tác giả(bs) CN
| Farrer, James |
Địa chỉ
| Thư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành |
|
000
| 00000nam#a2200000u##4500 |
---|
001 | 22620 |
---|
002 | 2 |
---|
004 | 2306952F-0620-49D1-832B-0F4EC57FF54F |
---|
005 | 202008141533 |
---|
008 | 200721s2015 nyu eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781137514080 |
---|
039 | |a20200814153626|btainguyendientu|y20200721154727|znghiepvu |
---|
040 | |aNTT |
---|
041 | |aeng |
---|
044 | |anyu |
---|
082 | |a394.12095|bT3741G|223 |
---|
245 | |aThe globalization of Asian cuisines : |btransnational networks and culinary contact zones / |cEdited by James Farrer |
---|
250 | |aFirst edtion |
---|
260 | |aNew York, NY : |bPalgrave Macmillan, |c2015 |
---|
300 | |a251 p. ; |ccm. |
---|
520 | |aThis book provides a framework for understanding the global flows of cuisine both into and out of Asia and describes the development of transnational culinary fields connecting Asia to the broader world. Individual chapters provide historical and ethnographic accounts of the people, places, and activities involved in Asia's culinary globalization. |
---|
541 | |aMua |
---|
650 | |aCooking, Asian |vSocial aspects |
---|
650 | |aFood habits|vAsia |
---|
650 | |aFood|vSocial aspects|xAsia |
---|
690 | |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm |
---|
690 | |aKhoa Du lịch và Việt Nam học |
---|
700 | |aFarrer, James |cEdited |
---|
852 | |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành |
---|
856 | 1|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/22620_theglobalizationofasiancuisinesthumbimage.jpg |
---|
890 | |c1|a0|b0|d2 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|