thông tin biểu ghi
  • Sách tham khảo
  • Ký hiệu PL/XG: 394.12095 T3741G
    Nhan đề: The globalization of Asian cuisines :

ISBN 9781137514080
DDC 394.12095
Nhan đề The globalization of Asian cuisines : transnational networks and culinary contact zones / Edited by James Farrer
Lần xuất bản First edtion
Thông tin xuất bản New York, NY : Palgrave Macmillan, 2015
Mô tả vật lý 251 p. ; cm.
Tóm tắt This book provides a framework for understanding the global flows of cuisine both into and out of Asia and describes the development of transnational culinary fields connecting Asia to the broader world. Individual chapters provide historical and ethnographic accounts of the people, places, and activities involved in Asia's culinary globalization.
Thuật ngữ chủ đề Cooking, Asian -Social aspects
Thuật ngữ chủ đề Food habits-Asia
Thuật ngữ chủ đề Food-Social aspects-Asia
Khoa Khoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
Khoa Khoa Du lịch và Việt Nam học
Tác giả(bs) CN Farrer, James
Địa chỉ Thư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
000 00000nam#a2200000u##4500
00122620
0022
0042306952F-0620-49D1-832B-0F4EC57FF54F
005202008141533
008200721s2015 nyu eng
0091 0
020 |a9781137514080
039|a20200814153626|btainguyendientu|y20200721154727|znghiepvu
040 |aNTT
041 |aeng
044 |anyu
082 |a394.12095|bT3741G|223
245 |aThe globalization of Asian cuisines : |btransnational networks and culinary contact zones / |cEdited by James Farrer
250 |aFirst edtion
260 |aNew York, NY : |bPalgrave Macmillan, |c2015
300 |a251 p. ; |ccm.
520 |aThis book provides a framework for understanding the global flows of cuisine both into and out of Asia and describes the development of transnational culinary fields connecting Asia to the broader world. Individual chapters provide historical and ethnographic accounts of the people, places, and activities involved in Asia's culinary globalization.
541 |aMua
650 |aCooking, Asian |vSocial aspects
650 |aFood habits|vAsia
650 |aFood|vSocial aspects|xAsia
690 |aKhoa Công nghệ Hoá học & Thực phẩm
690 |aKhoa Du lịch và Việt Nam học
700 |aFarrer, James |cEdited
852 |aThư Viện Đại học Nguyễn Tất Thành
8561|uhttp://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/22620_theglobalizationofasiancuisinesthumbimage.jpg
890|c1|a0|b0|d2
Không tìm thấy biểu ghi nào